Er zijn bij Mooves in Amsterdam stagemogelijkheden voor studenten die een universitaire studie doen op het gebied van Taal, Cultuur of Media:

Voor het digital storytelling project Oranova zijn we ook op zoek naar een onderzoeksstagiair met kennis op het gebied van narratologie om een database samen te stellen waarin alle personages en andere verhaalelementen gecategoriseerd worden en daarmee de continuïteit van de verschillende (deels interactieve) verhaallijnen te waarborgen.

Deze stageplaats is voor WO-studenten met kennis op het gebied van narratologie en beeldanalyse en een goede schrijfvaardigheid in de Nederlandse en/of Engelse taal.

Het is daarnaast ook mogelijk de stage uit te breiden door als junior creative producer mee te werken aan het ontwikkelen van nieuwe storyboards en het begeleiden van jonge animatiefilmmakers en story-artists.

Deze stageplaats is voor 2 tot 6 maanden en is in overleg zowel in voltijd als in deeltijd mogelijk.

Als je belangstelling hebt voor één van deze stages, of een combinatie van twee van deze stages, kun je een mailtje sturen naar mooves@mooves.nl, met een link naar je c.v.

Alle stageplaatsen voor animatiestudenten zijn al ingevuld tot juni 2019.

De illustratie is een impressie van de stageplaats bij Mooves, gemaakt door Zainab Kaddis, die in 2017 stage liep bij Mooves. Het is voor mensen met een katten-allergie helaas niet mogelijk om stagiair te worden bij Mooves.

 


Projecten