Bij Mooves in Amsterdam zijn de volgende stageplaatsen beschikbaar:

Voor ons filmproject Camouflage zoeken we twee animatiestagiairs die goed kunnen tekenen, overweg kunnen met TVPaint en bij voorkeur ook met Flash, Premiere en/of After Effects . De werkzaamheden bestaan o.a. uit het assisteren van een senior-animator, het maken van inbetweens, clean-ups, colour & shading. Deze stageplaats is voor 30 tot 40 uur per week voor 3 maanden of meer.

Daarnaast zoeken we ook een assistant producer die goed kan organiseren en mee wil werken aan het opzetten en realiseren van projecten. Deze stageplaats is voor 2 tot 6 maanden en is in deeltijd.

Voor animatiestudenten met belangstelling voor productiewerk is het mogelijk om de animatiestage deels te combineren met de productiestage.

We zijn ook nog op zoek naar een student sound design die mee wil werken aan de worldbuilding van het Oranova-universum.

Als je belangstelling hebt voor één van deze stages, of een combinatie van twee van deze stages, kun je een mailtje sturen naar mooves@mooves.nl, met een link naar je portfolio en/of c.v.

Bovenstaande afbeelding is een impressie van de stageplaats, gemaakt door Zainab Kaddis. Het is voor mensen met een katten-allergie helaas niet mogelijk om stage te lopen bij Mooves.

Visit Site


Projecten