Animatiestudio Mooves biedt een stageplaats aan voor een production-designer / backgroundpainter bij de animatiefilm Trouble in Mind van regisseur Marlyn Spaaij.

Trouble in Mind wordt een handgetekende animatiefilm.Het decor van de film is het prozaïsche, wat afgeleefde Amsterdam uit de jaren negentig, de personages worden verbeeld door antropomorfe reptielen.

We gaan ongeveer 125 digitaal geschilderde achtergronden voor deze film maken in samenwerking met de gerenomeerde backgroundpainters Jan Cleijne en Carmel Ben Ami. Regisseur Marlyn Spaaij zal in samenwerking met de stagiair de technische lay-out schetsen maken op basis van het moving storyboard. Vervolgens zal de stagiair samen met het backgroundteam achtergronden gaan tekenen en schilderen, digitaal, op papier of op doek of een combinatie hiervan.

De achtergronden zullen niet uitsluitend voor de animatiefilm worden gebruikt, er zal ook een selectie van de achtergronden geëexposeerd worden bij Galerie Dokhuis in Amsterdam.

Deze stage-plaats is bij ons op de studio in Amsterdam-Oost en beschikbaar vanaf 21 september tot en met 18 december 2020 of in overleg tot eind januari 2021 voor 3,4 of 5 dagen per week. 

Heb je belangstelling hebt voor deze stageplaats? Stuur dan een email met een link naar je portfolio naar jantiene@mooves.nl.


Projecten